https://www.livechatalternative.com/

За нас

Семеен хотел "Фамилия"

Хотелът се намира в централната част на Трявна и разполага с 40 места в 11 двойни стаи със спални, 4 двойни стаи с отделни легла, 2 апартамента и 3 луксозни апартамента. Хотелът е тризвезден и във всяка стая и апартамент има климатик, телевизор с кабелна телевизия, телефон, безжична безплатна интернет връзка.

Апартаментите са оборудвани с мини-бар, а клиентите ни ползват безплатен рум-сървиз. При продължителен престой правим отстъпка от цената на стаите. Предлагаме пакетни оферти, включващи освен нощувката, закуска, обяд и/или вечеря.

Ние предлагаме

Към хотела, за гостите ни и за посетителите на града, работят кафе-бар „Фамилия“ и ресторант, обезпечени с безплатен достъп до безжичен интернет. В семеен хотел „Фамилия“ ще усетите гостоприемството на балканджии и традициите в качественото обслужване.

Хотелът разполага с:

13 двойни двойни стаи
1 единична стая
2 двустайни апартамента
3 луксозни апартамента, два от които с хидромасажна вана
Климатици
Кафе – бар
Румсървиз
Кабелна TV
Безжичен интернет
Лятна градина

За града

Град Трявна се намира в Предбалкана и е подходящо място за целогодишни посещения, екскурзии и почивки. Климатът е изключително благоприятен за профилактика и лечение на белодробни заболявания, както и за всички хора, желаещи релаксация в чиста околна среда, близо до природата.

Централното географско разположение на Трявна, разнообразието на туристически обекти и предлагане, го прави отлично място за организиране на семинари, обучения,  фирмени мероприятия, срещи и празненства.

Резервирайте при нас

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!